We hebben een kubus!

Ons huis is opgeleverd! Hoera! Hoera! Hoera!

Na twee jaar voorbereiden en na ruim zes maanden bouwen is het huis nu officieel van ons. Vanochtend hebben we de oplevering gehad, samen met de architect, aannemer en adviseur van VEH. We zijn in detail door het hele huis gegaan om de opleverpunten te noteren.

Vanwege de vorst en de storm was er wat vertraging ontstaan, maar dat is niet van onze invloed op de geplande verhuisdatum van 25 april. Wel moeten er nog heel wat dingen afgemaakt worden, zoals de afwerking van de gevel en de schuifpuien. In totaal 59 puntjes, dus genoeg om nog te doen.

Zelf gaan we nu aan de slag met schoonmaken, vloeren, muren, keuken, badkamer en verlichting. En dan verhuizen!

4 gedachten over “We hebben een kubus!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.