Vergunning is aangevraagd

Goed nieuws! We hebben nu officieel de omgevingsvergunning aangevraagd bij de gemeente. Die gaat de komende acht weken er nauwkeurig naar kijken. Als goedkeuring is verleend is er nog een bezwaartermijn van zes weken. In die periode kunnen “belanghebbenden” bezwaar indienen. Na die zes weken is de vergunning onherroepelijk en kunnen we echt beginnen met bouwen! Tenminste, als de hypotheek is verstrekt en de grond is gepasseerd. We worden dan officieel eigenaar van de grond. Zodra dat is gebeurd mogen we werkzaamheden beginnen op de kavel. Dat zal eind april of begin mei zijn. Het aftellen is dus begonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.